Gratis verzending voor alle bestellingen vanaf 40 euro - Volgende dag bezorgd voor alle bestellingen binnen Nederland ontvangen voor 16:00u.

Ons verhaal

1992 was het begin. 30 jaar later en SCULLYS is een begrip geworden. Judy & Gerry Scully werden geïnspireerd door lavendelvelden in het buitenland en besloten hun inspiratie om te zetten in werkelijkheid. Blauwe velden werden al snel het landschap op hun landelijke landgoed op 5 km van Bulls in het hart van de Rangitikei, in Nieuw-Zeeland. Dit groeide uit tot een bloeiend bedrijf.

Scullys

Lavandula Angustafolia werd geoogst en de olie werd gebruikt in de unieke bad-, lichaams- en huishoudproducten. Vervolgens werden andere geuren ontwikkeld, waaronder Bulgarian Rose, Blush Peony en Gardenia. Alle producten zijn veilig, duurzaam, voedend en verrijkend voor lichaam en huis.

Bij Scullys is het ons streven om naast de natuur te blijven werken om u steeds nieuwe, spannende producten aan te bieden en u de echte Nieuw-Zeelandse natuur te laten ervaren!

Helemaal natuurlijk

Al sinds de oprichting houdt SCULLYS vast aan het idee om de meest natuurlijke en zuivere ingrediënten uit de natuur te verkrijgen, die niet alleen worden gebruikt in schoonheids- en huidverzorgingsproducten, maar ook in onze HOME collection producten.